Convocada la setena edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana ha convocat la setena edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi d’incentivar la creació artesanalla innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible, l’adaptació ales tendències del mercati premiar el saber fer dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes de la Comunitat Valencianaa través del seu reconeixement social i empresarial.

Així, el premi Artesania Comunitat Valenciana té com a objecte guardonar la globalitat d’una trajectòria empresarial, del seu saber fer, i la capacitat del conjunt de la seua obra i de les seues iniciatives per a transmetre els valors positius i diferenciats de l’artesania.

El premi Tradició reconeix l’obra d’autor i l’excel·lència del treball dels artesans i les artesanes inspirat en el seu saber fer.

El premi Avantguarda té com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l’òptica funcional i formal.

El premi Innova suposa el reconeixement dels artesans i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars, i innovadors des de l’òptica material, formal o de procés, pròpies del seu ofici.

Per la seua part, el premi Imatge té com a objecte reconéixer l’esforç realitzat per les empreses artesanes per a aconseguir una imatge de marca artesana reconeguda i valorada pels mercats, considerant aspectes de construcció, concepte, presència, comunicació i màrqueting.

El premi Nous Talents té com a objecte reconéixer el talent aplicat als projectes artesans més viables de les universitats i escoles d’art i disseny de la Comunitat Valenciana.

Finalment, el premi Dona Artesana té com a principal objectiu incentivar i posar en valor el paper creixent i la importància que té el treball de la dona en el conjunt de l’activitat artesana, per mitjà d’aquest singular reconeixement de les trajectòries mes rellevants i iniciatives desenvolupades per les professionals artesanes..

Dotats amb 2.000 euros per categoria (excepte la categoria Artesania Comunitat Valenciana, que compta amb una dotació de 2.500 euros), el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 d’octubre de 2020.

BASES MÉS INFORMACIÓ ACÍ

 

Deja una respuesta

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial